torsdag 1. mars 2012

Vinterferie

Vinterferien 2012

Ble innledet med fastelavn boller og jobbehelg..
Vi lagde både den norske og danske varianten, rent bortsett fra den danske varianten egentlig skal ha wienerbrøddeig. Men jeg gadd ikke lage to deiger så det ble bolledeig på alt med forskjellig fyll i...Jentene hjelper til med å trille bollerDen norske variantenOg den danske variantenJoachim var syk han hadde kastet opp natten før så han fikk ikke bake men lånte Marias iPad.Etter jobbing var ferdig skulle vi til Danmark. Men det er jo noen sjær i sjøen før man kan komme seg avgårde. Caravellen synes det var perfekt timing å bli syk, så den ble hentet på morgenen som vi skulle dra om natten. 5000 kr i reprasjoner. Fiestaen skulle synes 10.000 i reprasjoner fin start på ferien *not*Men vi kom oss jo avgårde og hadde noen hyggelige dager hos farmor og Mugge.Vi fikk også som vanlig handlet litt, ungene fikk sykler som var bursdagsgaver fra mormor og bestefar og oss..De fikk prøve syklene, men det stormet så veldig så kun en tur opp og ned..

Joachim fikk forskudd på sin bursdagsgave, krokhenger til traktoren og en valser.
Han fikk også noe lego, men jentene fikk top model.Farmor og Bamse i kjente posisjoner
Samsoving etter en lang dag med handling, fullt program alle dager :)
Disko dasko hos faster Ann, vi var invitert der på aldeles nydelig middag. Vi fikk svin indrefilet, som var delt i to på langs og hatt i krydderost, deretter surret bacon rundt. Så på grillen i 45 min og hvile i 15 min. Av tilbehør fikk vi servert gulerotstaver rå og bakte poteter som var delt i to og penslet med olje og havsalt på toppen. Skal prøves her hjemme også det var nydelig mat!

Vi var også innom farfar og farmor Lisbeth før vi dro til faster Ann. Men vi glemte å ta noen bilder der.På vei hjem møtte vi Anita, Jan og Joachim de hadde også vært i Danmark. Veldig hyggelig å snakke med de og alt for lenge siden sist.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar